U, de petitionaris

Wonen in recreatiewoning in Zuidplas

981 ondertekeningen

Bewoners van recreatieparken gemeente Zuidplas worden door gemeente Zuidplas gedwongen hun recreatiewoning te verlaten. Na twintig jaar gedoogbeleid krijgen bewoners 6 maanden de tijd. De recreatieparken vragen aan gemeente Zuidplas ieder ander beleid dan rigide handhaven.

Petitie

Wij

Bewoners recreatieparken gemeente Zuidplas en alle belanghebbenden.

 

constateren

Gemeente Zuidplas brengt met handhavingsbeleid meer dan 200 gezinnen op de rand van de financiele afgrond. De markt voor recreatiewoningen is nihil en bewoners zien geen mogelijkheid dubbele lasten te dragen, wie wel in zware recessie? Ook voor de middenstand, scholen en verenigingen in de omgeving een financieel moeilijk te begrijpen besluit. Het budget van een miljoen euro dat voor handhaven begroot is kan daarbij veel beter besteed worden.

 

en verzoeken

Wij verzoeken het rigide handhaven te stoppen. Wij zien de oplossingen meer in het legaliseren, aanpassen van de gedoogdatum, het toestaan van functieaanduiding (recreatie en wonen), uitstel handhaving. Er zijn genoeg mogelijkheden voor gemeente Zuidplas dan het rigide handhaven en wij verzoeken om alles behalve rigide handhaven.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Nieuwerkerk aan den IJssel 
Petitieloket:
Einddatum:
29-08-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Vivian Verhoeven 

Geschiedenis

Ondertekeningen