You, the petitioner
Washing hands

Wonen: Fonteintje op het toilet

Toekomstige bewoners van het nieuwbouwproject 'De 3 Maten' willen zich hierbij sterk maken voor een fonteintje op het toilet. Het is niet van deze tijd dat deze niet standaard geplaatst wordt en daarnaast erg onhygiënisch!

Petition

We

toekomstige bewoners van het nieuwbouwproject '3 Maten' aan de huizermaatweg in Huizen

 

observe

dat de Alliantie ervoor heeft gekozen geen fonteintje te plaatsen in de toiletten van de jongerenwoningen.

In deze tijd waar van alle kanten wordt aangedrongen handen te wassen vanuit hygiënisch- en gezondheidsoogpunt vinden wij het onacceptabel dat er geen voorziening wordt geplaatst om de handen te wassen na een toiletbezoek.

"Minder kans op ziekte door goed handen wassen Wie minder kans wil lopen op ziekte veroorzaakt door bacteriën of virussen moet de handen regelmatig goed wassen. Besmettelijke ziekten worden vooral via de handen overgebracht, door contact met toiletten, deurknoppen, winkelwagens, enzovoort. In de zorg zouden in ons land door beter handen wassen van medewerkers zelfs honderden levens gespaard kunnen worden. Verschillende campagnes hebben er al op gewezen: handhygiëne redt levens."

Bron: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/55706-minder-kans-op-ziekte-door-goed-handen-wassen.html

 

and request

Wij zouden graag zien dat er een fonteintje zal worden geplaatst in de appartementen, de kosten hiervan zijn minimaal aangezien de waterleiding en afvoer al geplaatst zijn.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-31 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Yusef Hoozemans 
Website:

History

Signatures