You, the petitioner
The wonder years logo.svg

Wonder Years Terug Op De Buis!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


De Wonder Years is één van de top TV series uit de jaren 80. Helaas kun je hem nergens meer streamen. Dat moet veranderen! Met deze petitie vragen we NPO Plus om deze geweldige serie zo snel mogelijk in hun aanbod op te nemen. Maar wél met de originele soundtrack vol geweldige muziek.

Petition

We

Rob Stenders, Heleen de Geest, Ferry van Beek en Sander Kerklaan van www.watflixjemenu.nl

 

observe

Dat het tijd is om The Wonder Years weer een platform te geven. Een streaming platform dit keer. Wij zaten aan de buis gekluisterd om Kevin Arnold te zien opgroeien in een modaal gezin in een typische Amerikaanse buitenwijk. We moesten lachen én huilen om zijn avonturen. En we waren uiteraard verliefd op zijn vriendin Winnie Cooper. Stiekem wilden we allemaal wel Kevin of Winnie zijn. En dan die muziek die te horen was in deze serie…

 

and request

NPO Plus om de serie zo snel mogelijk in het aanbod op te nemen. ‘Growing up happens in a heartbeat. One day you're in diapers, the next day you're gone. But the memories of childhood stay with you for the long haul. I remember a place, a town, a house like a lot of other houses. A yard like a lot of other yards. On a street like a lot of other streets. And the thing is, after all these years, I still look back ... with wonder.’

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Closing date:
2020-09-28 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Ferry van Beek 
Organisation:
www.watflixjemenu.nl 
Website:

History

Signatures