U, de petitionaris
Mosplein

Winkelcentrum Mosplein groener

58 ondertekeningen

Aangezien het huidige Mosplein bij aankomst meer doet denken aan een crematorium dan aan een prettig winkelcentrum, het Mosplein qua naam ook een groene suggestie heeft en alles gedaan moet worden om het Hitte- eilandeffect te verminderen willen de ondertekenaars graag een vergroening van de muren.

Petitie

Wij

Bewoners van Amsterdam Noord

 

constateren

  • Dat het winkelcentrum Mosplein op dit moment het uiterlijk heeft van een crematorium.
  • 'Mos'plein' het woord mos in zich draagt.
  • Meer groen het hitte- eilandeffect kan verminderen.
  • Klimop geen schade aan de muren hoeft te geven.
  • Begroeiing zeer welkom is voor vele verschillende kleine dieren en hoge begroeiing ook geen directe insectenoverlast zal genereren.
  • Het een bevestiging is van het positieve groene imago van stadsdeel Noord.

 

en verzoeken

De gemeente Amsterdam de hoge muren van het winkelcentrum Mosplein te laten begroeien met bijvoorbeeld klimop of andere plantensoorten. Dat zal dan uiteraard in samenspraak moeten gebeuren met direct betrokkenen zoals de ondernemers die gebruik maken van het Winkelcentrum. Die vergroening moet wat ons betreft op een dusdanige manier gebeuren dat de hoge muren van het Mosplein in plaats van een stenen uiterlijk een groen uiterlijk krijgen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen