You, the petitioner

Willen wij als volk van Helmond wel verder met B&W Helmond

2 signatures

Wij als Volk van Helmond, De Burgers, hebben genoeg gekke streken ervaren van ons "Stads-Bestuur" Na vele blamages die de burgers vele duiten kosten, lijken herkiezingen ana de orde.

Petition

We

Alle burgers van Helmond.

 

establish that:

Dat ons bestuurs-orgaan; College B&W, niet meer in staat is voor de stad Helmond zorg te dragen. Neem als voorbeelden in volgorde van jaartal: - ERNSTIGE grondvervuiling Rijpelberg en de aanpak - laksigheid omtrent afwikkeling probleemjeugd Helmond-West - achterbankafspraken coffeeshops - individuele belangen protestmars NVU te Brouwhuis - te late ontruiming en niet geven van luchtalarm terwijl de hele stad in een asbestwolk hangt.

Vanwege de laaste 3 constateringen deze petitie, dit zijn dingen die ik zelf ervaren, c.q. geconstateerd heb.

Laten wij Helmond zo verder verpauperen of slaan wij Helmonders de handen ineen om de problemen netjes op te lossen?!

 

and request

Het College B&W laten herkiezen en GEEN OPROTPREMIES te betalen aan oude leden, deze hebben diens zakken al genoeg gevuld over de ruggen van anderen! Gelieve een grootschalig onderzoek naar de uitvoering van het orgaan. Er zijn teveel frapante zaken gebeurd waar men van hogerhand al veel eerder had moeten kunnen ingrijpen. Voor meer informatie verwijs ik naar ED.nl en de website van Gemeente Helmond. Alles is terug te lezen namelijk! De tegenstrijdigheden zijn in diens geheel uit te lezen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Helmond 
Petition desk:
Closing date:
2016-04-03 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
D. Bosman 
Website:

History

Signatures