U, de petitionaris
Biodivers.nl

Wilde bloemen voor vlinders, bijen, vogels en ons allemaal langs de Laan van Kovelswade

72 ondertekeningen

Langs het hek tussen het fietspad 'Laan van Kovelswade' en de speeltuin aan de Impalastraat is ruimte om wilde bloemen te zaaien. Op die manier fleurt het gebied verder op en worden de insecten geholpen.

Petitie

Wij

Bewoners van de Impalastraat, wandelaars, fietsers, iedereen die de natuur een warm hart toe draagt.

 

constateren dat:

Langs het fietspad staat een kaal hek en er groeit uitsluitend gras aan de speeltuinzijde. Dit kan opgefleurd worden met bloemen zoals dat ook bij het Houtensepad is gedaan. Dit maakt het aanzicht vrolijker en biedt voedsel en schuilplaatsen voor insecten zoals bijen en vlinders.

 

en verzoeken

We zouden graag door de gemeente een stuk van het gras willen laten inzaaien over de lengte van het hek.

(Langs het hek ter hoogte van de goaltjes hoeft uiteraard niet ingezaaid te worden. Daar moet gewoon gevoetbald en lekker gespeeld kunnen worden.)

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
30-05-2021 
Petitionaris:
Saskia  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Deze week indienen

Deze week zal het initiatief met de handtekeningen worden ingediend bij de gemeente. Alle ondertekenaars dank, en mocht je nog mensen kennen die dit initatief steunen dan kan het gedeeld worden met de verkorte link naar de petitie: https://inzaaienkovelswade.petities.nl .

17-03-2021