You, the petitioner
Biodivers.nl

Wilde bloemen voor vlinders, bijen, vogels en ons allemaal langs de Laan van Kovelswade

72 signatures

Langs het hek tussen het fietspad 'Laan van Kovelswade' en de speeltuin aan de Impalastraat is ruimte om wilde bloemen te zaaien. Op die manier fleurt het gebied verder op en worden de insecten geholpen.

Petition

We

Bewoners van de Impalastraat, wandelaars, fietsers, iedereen die de natuur een warm hart toe draagt.

 

establish that:

Langs het fietspad staat een kaal hek en er groeit uitsluitend gras aan de speeltuinzijde. Dit kan opgefleurd worden met bloemen zoals dat ook bij het Houtensepad is gedaan. Dit maakt het aanzicht vrolijker en biedt voedsel en schuilplaatsen voor insecten zoals bijen en vlinders.

 

and request

We zouden graag door de gemeente een stuk van het gras willen laten inzaaien over de lengte van het hek.

(Langs het hek ter hoogte van de goaltjes hoeft uiteraard niet ingezaaid te worden. Daar moet gewoon gevoetbald en lekker gespeeld kunnen worden.)

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-30 
Lead petitioner:
Saskia  

History

Signatures

Updates

Deze week indienen

Deze week zal het initiatief met de handtekeningen worden ingediend bij de gemeente. Alle ondertekenaars dank, en mocht je nog mensen kennen die dit initatief steunen dan kan het gedeeld worden met de verkorte link naar de petitie: https://inzaaienkovelswade.petities.nl .

2021-03-17