U, de petitionaris
25074937 1647031342006808 3501889538425831489 o

Wijzigen strooiplan Nissewaard

457 ondertekeningen

Gebleken, tijdens de periode met sneeuw en vorst van 10 t/m 13 december jl, is dat de fietspaden in de gemeente Nissewaard, met name richting scholen, niet of slechts deels werden vrijgehouden van sneeuw en ijs, waardoor er levensgevaarlijke situaties zijn ontstaan.

Petitie

Wij

inwoners van de gemeente Nissewaard

 

constateren dat:

Dat fietspaden niet of niet voldoende opgenomen zijn in het strooiplan en er te weinig materiaal beschikbaar is om de fietspaden begaanbaar te houden ten tijde van sneeuw en/of vorst. Gebleken is, dat veel inwoners hier hinder van ondervinden en er gevaarlijke situaties ontstaan.

 

en verzoeken

Dat in toekomstige strooiplannen, de fietspaden serieus en duidelijk opgenomen en omschreven worden, waarbij de prioriteit moet liggen bij alle paden richting en rondom alle scholen en openbaar vervoer. Waarbij er ook uiteraard goed bekeken moet worden hoeveel kleine wagens er eventueel nog bij moeten komen om dit uit te kunnen voeren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Nissewaard 
Petitieloket:
Petitionaris:
Irene Hoogenraad 
Organisatie:
beheerder van facebookgroep "Spijkenisse discussieert" 

Geschiedenis

Ondertekeningen