U, de petitionaris

Wij willen Volkert

102 ondertekeningen

Onze vertrouwde slijter Volkert is een begrip voor Tiel. Veel klanten van Gall en Gall Tiel kopen daar vanwege de kennis, kunde en klantvriendelijkheid van Volkert. Ze hebben in de loop der jaren een hechte band met hem opgebouwd en willen hem voor Tiel behouden.

Petitie

Wij

Klanten van Gall en Gall in Tiel

 

constateren

Dat Volkert wordt overgeplaatst naar een ander filiaal. Dit betreuren wij zeer. Hij kent zijn klanten en die komen speciaal voor hem en zijn persoonlijk advies naar Gall en Gall Tiel. Deze klanten zullen vanwege de afstand naar de nieuwe locatie, niet langer van zijn persoonlijk advies gebruik kunnen maken. De klandizie in Tiel is zo gegroeid door de inzet van Volkert en zijn team. Hierin speelt Volkert een onvervangbare rol.

 

en verzoeken

We vragen de directie van Gall en Gall met klem de overplaatsing van Volkert te heroverwegen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
14-04-2018 
Petitionaris:
Walter Kooren 
Organisatie:
Klant van Gall en Gall Tiel 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Eindspurt

Dag allemaal,

Veel van zijn trouwe klanten hebben de petitie ondertekend. Een klein eindspurtje zou nog net het aantal ondertekenaars over de honderd kunnen liften en daarmee iets meer indruk maken op Gall en Gall.

+Lees meer...

Volkert stopt iets eerder dan we dachten bij Gall en Gall in Tiel, dus we willen het liefst niet wachten tot 1 mei met het aanbieden van de petitie aan het hoofdkantoor. Daarom deze oproep. Help je mee Volkert nog even een extra hart onder de riem te steken? Hij waardeert het zeer!

04-04-2018