U, de petitionaris
2015 joeri steenbakker pzc

Wij willen onze vaste PostNL-bezorger Joeri terug

541 ondertekeningen

Wilt u als klant van PostNL ook een signaal afgeven dat u uw vaste pakketbezorger Joeri terug wil op zijn werkroute op Schouwen-Duiveland?

Onderteken deze petitie en stuur deze door naar iedereen die Joeri steunt. Hoort zegt het voort online!

Dank u wel voor uw moeite!

Petitie

Wij

Klanten van PostNL, woonachtig op Schouwen-Duiveland,

 

constateren

dat veel inwoners van Schouwen-Duiveland verontwaardigd en ontevreden zijn over de beslissing van PostNL om onze vaste ZZP-pakketbezorger Joeri te ontslaan, na bijna 10 jaar hier te hebben gewerkt.

Wij, klanten van PostNL, zijn erg tevreden over het vakmanschap van Joeri: betrouwbaar, accuraat, servicegericht en sociaal. Een bijzonder gewaardeerde en kundige kracht die niet gemist mag worden op ons eiland!

Daarnaast vinden wij het bijzonder vreemd dat Joeri als zelfstandig pakketbezorger door PostNL aan de kant is gezet nadat hij in juli heeft gestaakt voor betere arbeidsomstandigheden en verdiensten. Ook zijn andere collega's die gestaakt hebben, zijn ontslagen.

Zie voor meer informatie onderstaande link: http://www.pzc.nl/regio/schouwen-duiveland/verontwaardiging-op-schouwen-duiveland-over-vertrek-knuffelbezorger-1.5229639

Wij

 

en verzoeken

PostNL om Joeri weer aan te nemen als vaste ZZP-bezorger tegen een marktconform (!) tarief zodat wij onze oude vertrouwde pakketservice weer terug hebben op Schouwen-Duiveland.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
20-09-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Marleen van den Hoek & Marianne van den Hoek 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen