U, de petitionaris
6323da46 6695 4814 8e7d 575d1edcb927

Wij willen een waardig einde voor ‘Meisje van Plezier’

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


In december 2020 is het derde seizoen van Meisje van plezier verschenen op Videoland. Echter zitten er in dit seizoen ontzettend veel losse eindes dat het niet eerbiedig is naar de serie. Graag zien we een vierde seizoen waarin alle losse eindes worden aangepakt en de serie een waardig einde krijgt.

Petitie

Wij

willen een vierde en laatste seizoen van Meisje van plezier.

 

constateren

Dit omdat dit seizoen niet volledig over komt. Het voelt als een project dat is overhaast om de deadline te halen. In onze mening is dat niet waardig voor de serie, cast en crew. Dit is terug te zien in de afwerking van dit seizoen, waaronder ook veel losse eindes.

 

en verzoeken

RTL Nederland en ITV om de mogelijkheden te bekijken voor een laatste en goed afsluitend seizoen. Wij waarderen de serie en zien graag een goed eindproduct.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Zara Drechsler 

Geschiedenis

Ondertekeningen