U, de petitionaris
Fb img 1502233384597

Wij willen een nieuw KNHS bestuur

1.378 ondertekeningen

Al jaren heerst er bij de KNHS een bestuurlijke wanorde. Ten gevolge hiervan heerst er bij de leden een enorme onvrede. Bovendien moet er nu een miljoen euro bezuinigd worden om te ontkomen aan een faillissement. De sportbobo's in dit bestuur doen hun werk niet naar behoren. De ledenraad is het hoogste orgaan in de KNHS en die is volledig gepasseerd bij het op non actief stellen van de algemeen directeur Rens Plandsoen, die pas een jaar in dienst was. De frisse wind die door Ermelo waaide is tot zwijgen gebracht.. Maar niet de stemmen van de leden!!...

Petitie

Wij

zijn de leden van de KNHS, de beoefenaars van onze geliefde paardensport, die van mening zijn dat onze belangen niet goed worden behartigd door dit bestuur.

 

constateren

dat de wanorde en financiële puinhoop die ontstaan is onder dit bestuur, alleen maar opgeruimd kan worden door een onafhankelijk nieuw bestuur, dat open staat voor wezenlijke verandering en akkoord gaat met een financiële screening en de daarbij behorende onvermijdelijke bezuinigingen.

 

en verzoeken

het ontslag van dit bestuur door de ledenraad en de installatie van een nieuw, onafhankelijk en capabel bestuur, dat wèl in staat is om de problemen op te lossen. Onze geliefde paardensport verdient beter dan dit!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Einddatum:
09-03-2018 
Petitionaris:
MarJa Vis 

Geschiedenis

Ondertekeningen