You, the petitioner
Fb img 1502233384597

Wij willen een nieuw KNHS bestuur

1,378 signatures

Al jaren heerst er bij de KNHS een bestuurlijke wanorde. Ten gevolge hiervan heerst er bij de leden een enorme onvrede. Bovendien moet er nu een miljoen euro bezuinigd worden om te ontkomen aan een faillissement. De sportbobo's in dit bestuur doen hun werk niet naar behoren. De ledenraad is het hoogste orgaan in de KNHS en die is volledig gepasseerd bij het op non actief stellen van de algemeen directeur Rens Plandsoen, die pas een jaar in dienst was. De frisse wind die door Ermelo waaide is tot zwijgen gebracht.. Maar niet de stemmen van de leden!!...

Petition

We

zijn de leden van de KNHS, de beoefenaars van onze geliefde paardensport, die van mening zijn dat onze belangen niet goed worden behartigd door dit bestuur.

 

observe

dat de wanorde en financiële puinhoop die ontstaan is onder dit bestuur, alleen maar opgeruimd kan worden door een onafhankelijk nieuw bestuur, dat open staat voor wezenlijke verandering en akkoord gaat met een financiële screening en de daarbij behorende onvermijdelijke bezuinigingen.

 

and request

het ontslag van dit bestuur door de ledenraad en de installatie van een nieuw, onafhankelijk en capabel bestuur, dat wèl in staat is om de problemen op te lossen. Onze geliefde paardensport verdient beter dan dit!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Closing date:
2018-03-09 
Lead petitioner:
MarJa Vis 

History

Signatures