U, de petitionaris

Wij onderschrijven de open brief van Zuyderland betreffende Covid-19 vaccinaties

124 ondertekeningen

Ik onderschrijf volledig de open brief van Zuyderland gericht aan de minister betreffende de vaccinaties inzake Covid-19. Middels deze petitie wil ik ook de stem van de niet-medische, maar wel bezorgde, burger laten horen. Onze overbelaste zorgmedewerkers verdienen beter. Wij willen geen code zwart. Wij willen inentingen. Zo rap mogelijk, geen gedraal.

Petitie

Wij

bezorgde burgers van Nederland uit alle lagen van de bevolking

 

constateren

dat de open brief van Zuyderland, gericht aan de minister, volledig verwoordt hoe verwoestend de onrust en gang van zaken rondom deze inentingen zijn. Overbelast en ziek zorgpersoneel, doodzieke patiƫnten die geen patiƫnt hadden hoeven te zijn. Dit is de rekening die gepresenteerd wordt. Wij onderschrijven de brief van Zuyderland volledig.

 

en verzoeken

een onmiddellijke en volledige voortgang van het vaccinatietraject ter voorkoming van een nog grotere ramp. Iedere dag vertraging is er een te veel.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Petitionaris:
Anja Ubachs 

Geschiedenis

Ondertekeningen