You, the petitioner

Wij onderschrijven de open brief van Zuyderland betreffende Covid-19 vaccinaties

123 signatures

Ik onderschrijf volledig de open brief van Zuyderland gericht aan de minister betreffende de vaccinaties inzake Covid-19. Middels deze petitie wil ik ook de stem van de niet-medische, maar wel bezorgde, burger laten horen. Onze overbelaste zorgmedewerkers verdienen beter. Wij willen geen code zwart. Wij willen inentingen. Zo rap mogelijk, geen gedraal.

Petition

We

bezorgde burgers van Nederland uit alle lagen van de bevolking

 

observe

dat de open brief van Zuyderland, gericht aan de minister, volledig verwoordt hoe verwoestend de onrust en gang van zaken rondom deze inentingen zijn. Overbelast en ziek zorgpersoneel, doodzieke patiƫnten die geen patiƫnt hadden hoeven te zijn. Dit is de rekening die gepresenteerd wordt. Wij onderschrijven de brief van Zuyderland volledig.

 

and request

een onmiddellijke en volledige voortgang van het vaccinatietraject ter voorkoming van een nog grotere ramp. Iedere dag vertraging is er een te veel.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Lead petitioner:
Anja Ubachs 

History

Signatures