You, the petitioner

Wij krijgen Wind(st)

267 signatures

De petitie is ingetrokken. De windvisie is aangenomen in Amsterdam met een motie die de gemeente opdracht geeft om in gesprek te gaan met lokale burgers en bedrijven om er voor te zorgen dat zij zelf eigenaar kunnen worden. Lees hier meer: http://www.wijkrijgenkippen.nl/de-amsterdamse-windvisie-is-goedgekeurd-inclusief-motie-de-eindgebruikers-aan-het-roer/

Petition

We

Amsterdamse (organisaties van) burgers en bedrijven

 

establish that:

dat de gemeente Amsterdam op korte termijn meer windmolens in de stad wil. Amsterdammers (burgers en bedrijven) kunnen daar ook van mee profiteren.

En weten: dat energie uit wind veel meer zoden aan de dijk zet dan energie uit zon maar ook dat de weerstand tegen windmolens groot kan zijn, doodeenvoudig omdat Lusten en Lasten van oudsher bij verschillende partijen liggen. Dat willen wij NU anders!

 

and request

dat de windmolens in eigendom komen van Amsterdamse burgers, bedrijven en overheid, voor eigen gebruik. Hiermee stellen wij zeker dat wij als Amsterdammers nu zelf over de opbrengsten kunnen beschikken en die ook ten goede kunnen laten komen aan de Amsterdamse gemeenschap!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2012-09-05 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Anne Stijkel ”Wij krijgen Kippen”, ism de Windvogel, Onze Energie, Amsterdam Energie, Windcentrale en vele andere organisaties en bedrijven.  
Organisation:
”Wij krijgen Kippen”, ism de Windvogel, Onze Energie, Amsterdam Energie, Windcentrale en vele andere organisaties en bedrijven.  
Website:

History

Signatures