U, de petitionaris

Wij eisen levenslang voor kindermisbruik

2.409 ondertekeningen

Kindermisbruikers maken na hun vrijlating vrijwel altijd weer nieuwe slachtoffertjes, maak van onze kinderen geen proefkonijntjes!Wij eisen daarom levenslang voor dit soort daders.Dus pas de wet zodanig aan,dat kindermisbruikers zeker geen tweede kans krijgen om opnieuw slachtoffertjes te maken!

Petitie

Wij

J.Kleijn - Stichting Dimitri en J.Aalders (ex) Kinderombudsman nu oprichter voorzitter van-PRK-Partijrechtenkind

 

constateren

Dat de te lage straffen die kindermisbruikers krijgen, medicatie geen zin heeft. De hersenen van mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot kinderen werken anders dan anders dan die van andere volwassenen. Conclusie: Tot op heden zijn pedoseksuelen niet te genezen en bestaat er nog steeds groot gevaar dat zij opnieuw in de fout gaan als ze vrijkomen.

 

en verzoeken

Dat pedoseksuelen zeker geen tweede kans meer kunnen krijgen!Want vergeet ook niet dat juist deze categorie zoals pedoseksuelen vaak juist heel precies weten hoe ze zich moeten gedragen tijdens de TBS behandeling bvb.Ook uit onderzoeken blijkt dat vooral psychopaten met een seksuele afwijking meesters zijn in het misleiden van hun behandelaars.Een op de vijf kinderen ondervindt seksueel misbruik een waanzinnig groot aantal!En dat moet stoppen

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
22-02-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Jos Aalders 
Organisatie:
PRK Partijrechtenkind 

Geschiedenis

Ondertekeningen