U, de petitionaris

Wij eisen het aftreden van Dion Schneider (VVD)

43 ondertekeningen

Na een tweet van Dion Schneider eisen wij zijn aftreden voor het bewust bang maken van het Nederlandse volk met leugens die alleen maar gericht zijn op het zwart maken van Geert Wilders en de PVV als politieke partij.

Petitie

Wij

De Nederlandse burgers vinden dat Dion Schneider (VVD) zich als wethouder niet zo mag uiten.

 

constateren

Wij constateren dat deze tweet alleen berust op het moedwillig zwartmaken van Geert Wilders, en daarmee ook moedwillig burgers bang maakt zonder dat zijn mening enige vorm van realiteit bezit.

Wij vinden dat een wethouder, die een taak heeft er te staan voor de inwoners van Kerkrade, zich niet onrealistisch mag uitlaten over politici als de mening niet gefundeerd kan worden, en al helemaal niet burgers bang mag maken met leugens.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente Kerkrade om Dion Schneider te ontheven uit zijn functie als wethouder vanwege zijn tweet die een Nederlandse wethouder onwaardig is, en welke getuigt van een minachting van het volk.

Ook verzoeken wij de VVD als partij actie te nemen tegen deze manier van het ongefundeerd zwart maken van Geert Wilders, en het onnodig bang maken van burgers met waan voorstellen die niets met de realiteit van doen heeft.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kerkrade 
Petitieloket:
Einddatum:
16-12-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Wij staan achter Geert Wilders 
Organisatie:
https://www.facebook.com/wijachtergeert/ 

Geschiedenis

Ondertekeningen