U, de petitionaris

WiFi moet blijven op het

93 ondertekeningen

Het - in - heeft besloten te stoppen met het het aanbieden van WiFi-netwerk van de school, waar een groot deel van de leerlingen gebruik van maakt. Wij vinden dat het dat dit netwerk moet blijven, zodat leerlingen door heel de school op internet kunnen!

Petitie

Wij

Leerlingen, ouders/verzorgers van leerlingen en medwerkers van het - in -

 

constateren dat:

dat het - in - heeft besloten te stoppen met het aanbieden van WiFi-netwerk van de school, waar veel van de leerlingen gebruik van maken. Reden: "Netwerk momenteel overbelast" en "De kosten van uitbreiding zijn te duur". Internet is in de toekomst alleen te bereiken met schoolcomputers. Vanwege drukte zijn deze in de mediatheek vaak allemaal bezet.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dit besluit terug te draaien. De kosten voor uitbreiding van het netwerk kunnen worden gefinancierd door te bezuinigen op overbodige zaken. Indien het - werkelijk mee wil gaan met de tijd, moet de school internet vrij aanbieden voor leerlingen. Het besluit is een stap terug in de modernisering. Internet moet vrij toegankelijk zijn voor iedereen op school. Pas dan kunnen wij zeggen: 'Da's mijn school!'

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
22-11-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:

Geschiedenis

Ondertekeningen