You, the petitioner
Efddb3b4 8a16 46d2 814e 02ccd67fada9

Wetswijziging: beperk de deurwaarders

7 signatures

De deurwaarders in Nederland hebben vrijspel en razen als cowboys door het land. Met een papiertje van de rechter mogen ze je hele privéleven opstelten zetten. Deurwaarders mogen bijna meer dan politieagenten en treden te snel op zonder de achterliggende problematiek te bekijken.

Petition

We

slachtoffers van deurwaarders, betrokkenen en medestanders

 

observe

  • de schuldenproblematiek is een vergeten kant van Nederland, ook kinderen hebben er last van.
  • deurwaarders in Nederland hebben vrijspel en razen als cowboys door het land; met een papiertje van de rechter mogen ze je hele privéleven op stelten zetten en kinderkamers leeghalen.
  • deurwaarders mogen bijna meer dan politieagenten en treden te snel op zonder de achterliggende problematiek te bekijken.

 

and request

een wetswijziging. Een deurwaarder mag pas beslag leggen nadat de gemeente de “wil” om te betalen heeft getoetst of heeft nagegaan of er onderliggend iets is. - Ook dient de rechter niet te makkelijk uitvoerbare vonnissen af te geven; het doel van een vonnis afschrijven moet betalen of een regeling zijn en niet beslag. - Ook moet er een beslagvrije voet komen bij beslag op huisraad en bankrekening.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-09 
Lead petitioner:
Oscar Llobera 
Organisation:
WetvoordeDeurwaarder 
Website:

History

Signatures