U, de petitionaris

Wet Jeugdzorg anders: Jeugdzorg en William Schrikker Groep aanpakken

4 ondertekeningen

Het is nog steeds geen eerlijke jeugdzorg en de William Schrikker Groep (WSG) sinds het bij de gemeente zit. Misstanden van allerlei soorten uit het verleden en nu zijn nog steeds niet opgelost. Strafbare feiten gepleegd door Jeugdzorg en WSG mogen nooit meer verjaren. Daarvoor moet de wet veranderen. Daarna moeten ook opnieuw oude zaken geopend worden.

Petitie

Wij

slachtoffers en familie en vrienden

 

constateren

  • nog steeds vinden er mistanden in de jeugdzorg plaats die maar niet opgelost kunnen worden door de strafbare feiten die ze bij Jeugdzorg en William Schrikker Groep plegen

  • ouders zijn jarenlang onterecht hun kinderen kwijt

  • de wet moet veranderen om daar een zaak van te kunnen maken

 

en verzoeken

onterechte strafbare feiten gepleegd door Jeugdzorg en de William Schrikker Groep wel strafbaar te maken door een wetswijziging.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
13-02-2020 
Petitionaris:
dannij oudhoff  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

verandering wet jeugdzorg wsg voor strafbare feiten

dat er meer waarheid s vinding komt en dat mistanden van nu en jaren terug strafbare feiten door jeugdzorg en wsg niet meer mogen verjaren zoo als onterechte uit huis geplaatste kinderen .

15-11-2019