You, the petitioner
Img 0032

Werkplekken sekswerkers in Utrecht

196 signatures

In 2013 werden de sekswerkers hun legale werkplekken ontnomen door de sluiting van het Zandpad en de Hardebollenstraat. De gemeente beloofde de sekswerkers spoedig nieuwe werkplekken. 4 jaar later zijn er nog steeds geen werkplekken. Teken deze petitie als je vindt dat de gemeente Utrecht spoed moet maken met het realiseren van werkplekken voor sekswerkers in Utrecht.

Petition

We

Sekswerkers, belangenverenigingen, bezoekers en sympathisanten

 

observe

  • Wij constateren dat er 4 jaar later nog steeds niet de beloofde plekken voor sekswerkers zijn gerealiseerd. Na 4 jaar mooie woorden is het nu tijd voor daden.

  • De gemeente Utrecht verschuilt zich achter het niet kunnen vinden van de juiste bouwer om het Nieuwe Zandpad te realiseren.

  • De sekswerkers worden al 4 jaar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet langer zo doorgaan.

 

and request

Sekswerk is een legaal beroep en hoort ook als legaal beroep behandeld te worden. De gemeente Utrecht moet spoed maken met het realiseren van werkplekken voor sekswerkers in Utrecht.

The answer

Utrecht.nl: Utrecht krijgt een nieuwe plek voor raamprostitutie

Utrecht krijgt een nieuwe plek voor raamprostitutie. Het Nieuwe Zandpad komt langs de Einsteindreef te liggen, met een toegang vanaf het Zandpad. Allerlei organisaties zorgen ervoor dat het Nieuwe Zandpad een prettige en veilige werkplek wordt voor de sekswerkers. Om misstanden tegen te gaan heeft Utrecht de regels strenger gemaakt. (...) lees verder

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2017-08-29 
Status:
Withdrawn 
Website:

History

Signatures

Updates

Utrecht.nl: Utrecht krijgt een nieuwe plek voor raamprostitutie

Utrecht krijgt een nieuwe plek voor raamprostitutie. Het Nieuwe Zandpad komt langs de Einsteindreef te liggen, met een toegang vanaf het Zandpad.

+Read more...

Allerlei organisaties zorgen ervoor dat het Nieuwe Zandpad een prettige en veilige werkplek wordt voor de sekswerkers. Om misstanden tegen te gaan heeft Utrecht de regels strenger gemaakt. (...) lees verder

2018-08-14