You, the petitioner

Weggeefwinkel Groningen moet blijven!

82 signatures

Na een succesvol 2 jarig bestaan sluit Nijestee de ogen voor vrijwillige sociale initiatieven en wil Weggeefwinkel laten ontruimen voor tijdelijke atelier ruimtes. Als u u ook niet wilt dat de Weggeefwinkel verdwijnt, zet dan uw handtekening op de lijst.

Petition

We

Willen niet dat de weggeefwinkel ontruimd word voor een tijdelijk kunstproject met als gevolg leegstand.

 

establish that:

Boterdiep 34 Groningen is gekraakt op 10 dec. 2008 en wordt sindsdien gebruikt als weggeefwinkel. 20 december j.l. zijn wij gedagvaard door Nijestee. Zij wil ons ontruimen voor een tijdelijk kunstproject. De weggeefwinkel is een kringloopwinkel waarin alles gratis is, geheel op vrijwilligers draait en wekelijks zo'n 100 bezoekers ontvangt. Dit sociaal maatschappelijk initiatief dreigt zo te verdwijnen.

 

and request

Help ons, en jezelf: teken de petitie en/of e-mail Nijestee of de gemeenteraadsleden om jouw mening kenbaar te maken. De rechtzaak is op 20 januari om 11 uur op het guyotplein te groningen. Maar kom vooral elke donderdag of zaterdag tussen 15-17 uur langs om lekker gratis te shoppen en ons persoonlijk je steun te betuigen!!! U bent welkom in winkel en rechtbank. weggeefwinkelgroningen@hotmail.com

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2011-04-05 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Petra Keuter 

History

Signatures