U, de petitionaris

Weg met Rutte 4

278 ondertekeningen

Beste burgers, dit kabinet Rutte 4 is niet te vertrouwen: armoede stijgt, gas/benzine wordt onbetaalbaar en defensie, zorg, politie is kapotbezuinigd. Wij eisen nieuwe eerlijke verkiezingen, en wij moeten uit de eu, weg met digitale paspoorten enz.

Petitie

Wij

die eisen dat Rutte 4 weg gaat, samen met de coalitiepartijen D66 en CDA en de partij GroenLinks.

 

constateren dat:

  • Dat dit kabinet mensen uitsluit die anders denken
  • Andere partijen/stemmen als PVV en Forum voor Democratie enz als extreem worden bestempeld
  • Ze hebben alles kapot bezuinigd, mensen uit Groningen wachten nog op de schadevergoeding, aardbevingen door naar gas boren, huren zijn te hoog, en ga zo maar door.
  • Ook de boeren van ons land worden kapot gemaakt door bezongen beleid.
  • Dit moet stoppen, wij moeten ook uit de eu en de nexit en grenzen dicht.
  • Burgers geen vertrouwen hebben in dit kabinet Rutte 4

 

en verzoeken

nieuwe verkiezingen en beloftes waar maken waar ze mee de verkiezingen in gaan, 10 jaar Rutte en alles is kapot gemaakt.

Het antwoord

Minister-president Rutte biedt ontslag aan van kabinet

Minister-president drs. M. Rutte heeft aan Zijne Majesteit de Koning het ontslag van alle ministers en staatssecretarissen aangeboden. Bron: Rijksoverheid.nl

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-07-2023 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
esther vd hoeven 
Organisatie:
Burger 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Minister-president Rutte biedt ontslag aan van kabinet

Minister-president drs. M.

+Lees meer...

Rutte heeft aan Zijne Majesteit de Koning het ontslag van alle ministers en staatssecretarissen aangeboden. Bron: Rijksoverheid.nl

10-07-2023

RUTTE 4 ONBETROUWBAAR GAAT NAAR EEN DICTATUUR TOE

RUTTE 4 SLOOPT DE BOEREN, DIT KABINET IS ZO CORRUPT ALS DE PEST, HET AFTREDEN VAN DIT KABINET IS HARD NODIG STIKSTOF IS BULLSHIT, ZE HEBBEN GEEN WETTELIJKE BASIS REGELS ZE SCHENDEN DE WET , RUTTE IS ER MAKKELIJK IN OM DIE TE OMZEILEN HIJ HEEFT AL GENOEG WETTEN OVERTREDEN, BLAUW WIT ROOD # NEDERLAND IN NOOD # DE DEMOCRATIE IS DOOD.

14-07-2022

Toeslagaffaire affaire, rutte SMS gate, #metoo d66 , begroting tekort

ZOALS JULLIE ALLEMAAL GEHOORD HEBBEN, D66 DE ME TOO GRENSOVERSCHRIJDENDE GEDRAGEN GAAN DE DOOFPOT IN OF HET SLACHTOFFER WORDT AFGEKOCHT, RUTTE DIE NIET SNEL DE TOESLAGAFFAIRE EN KINDEREN TERUG STUURT NAAR DE OUDERS NU ZIJN SMS GATE. EN STRAKS DE WEF ZODAT HET WORLD ECONOMIC FORUM EN DE WHO ONS GAAT OPLEGGEN BIJ EEN ZOGENAAMDE PANDEMIE WAT WEL EN NIET MAG , EN JAREN LANG DAT DE BEGROTING NIET KLOPT, ALLES IS WANBELEID 12 JAAR RUTTE HEEFT ONS LAND GESLOOPT, OVERVOLLE ASIELCENTRA STRAKS WONINGEIGENAREN MOETEN DIE ASIELZOEKERS VERPLICHT OPVANGEN, HET WORDT TIJD DAT DE BURGERS ZICH KUNNEN GAAN UITSPREKEN D.M.V.

+Lees meer...

EEN BINDEND REFERENDUM/ GESPREKKEN AANGAAN DIT KABINET RUTTE4 IS DE ONDERGANG VAN ONS LAND # GRENZEN DICHT PER DIRECT, OPVANG TIJDELIJK VOOR OORLOG SLACHTOFFERS , DEZE OORLOG IN OEKRA√ŹNE IS NIET NODIG GEWEEST ALS DE NAVO EN HET WESTEN ZICH AAN DE AFSPRAKEN GEHOUDEN HAD DIE ZE GEMAAKT HADDEN SAMEN MET AMERIKA .DIT GEHELE KABINET RUTTE4 MOET GESTOPT WORDEN

19-05-2022