U, de petitionaris

Weg met Gordon

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Al vele jaren ergeren wij ons dood aan alles wat RTL te bieden heeft. Maar er is een man die alles 1000x erger maakt. Gordon. Wat een vervelend vies ventje. Ik heb al meerder keren mijn scherm kapot geslagen toen zijn hoofd verscheen. Gordon, STOP.

Petitie

Wij

Normale hardwerkende belastingbetalende Nederlanders met een droom.

 

constateren

Sinds 1991, exact 30 jaar geleden, is Gordon te zien op tv. Iedere keer dat wij zijn stem hoor, of het nou zijn gezang is of zijn lach, krijgen wij direct oorziektes. Wij zijn zeker niet de enige. Het zit in ons maar ook in jullie allemaal. Wij weten dat als jullie Gordon's vieze haarlijn zien, jullie ook trauma ervaren. Ja, wij hebben het gezegd. Handel ernaar. Viva la revolution. Fuck jou Gordon

 

en verzoeken

Wij willen dat een Gordon van TV af moet. Hij mag zijn leven lijden zoals hij het wil, maar wij willen dat hij een tv verbod krijgt. Hij mag alleen nog maar in Friesland op tv, want daar wonen maximaal 4 mensen en 516.679 koeien. Als Gordon daar gaat wonen zijn het er opeens 516.680 koeien.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Koning 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Remi Schmitt 
Organisatie:
Gone Gordon 

Geschiedenis

Ondertekeningen