U, de petitionaris

Weg met de verkeerslichten ! (petitie met een knipoog)

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Ik ben geboren met prachtig rood haar. Nu vind ik dat tenminste maar als kind vond ik het verschrikkelijk. Ik werd er constant mee gepest en met een verkeerslicht vergeleken. “He rooie, spring eens op groen!” Elke keer als ik een verkeerslicht zie, komen mijn trauma’s weer boven. Daarom wil ik dat alle verkeerslichten verboden worden zodat ik dit trauma niet steeds hoef te herleven. Teken deze petitie als je het eens bent.

Petitie

Wij

Willen dat alle mensen gerust over straat kunnen zonder constant aan trauma’s herinnert te hoeven worden.

 

constateren dat:

Ook mensen met rood haar verdienen respect.

 

en verzoeken

Weg met de verkeerslichten of verander de kleur rood zodat roodharigen hier niet meer mee gepest kunnen worden

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
01-04-2023 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Rood haar is prachtig.

Mensen met rood haar zijn niet anders dan mensen met blond, bruin of zwart haar. Toch voelt dat voor veel mensen met rood haar anders omdat ze vaak in hun jeugd gepest zijn. O.a.

+Lees meer...

door de vergelijking te maken met verkeerslichten. Dagelijks wordt je hier nog aan herinnerd als je weer bij een kruispunt staat te wachten tot het licht groen wordt. Tijd voor acties. Weg met alle verkeerslichten

21-12-2022