U, de petitionaris
Evil vacuum cleaner by synapseterror d5el0dl fullview

Weg met de stofzuigers!

Geachte mensen, wij van anti-stofzuigers zijn het zat dat we op een planeet moeten leven waar er stofzuigers aanwezig zijn die een onveilige leefomgevig creeëren voor de insecten. Elke huisspin kan zo de vacuum in gezogen worden. Laat dit tot een eind komen en vervang daarom uw vacuum met een bezem.

Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

Petitie

Wij

Wij verwachten hier iedereen die in bezit is van een stofzuiger.

 

constateren

Misschien lijkt het niet zo, maar insecten hebben een eigen familie en vrienden. Wij worden heel emotioneel van het overlijden van een dierbare maar staan er niet bij stil wat dit als effect heeft op een ontschuldig insect. Zijn moeder zit waarschijnlijk te wachten tot hij terug komt met eten terwijl jij de moeite niet wilde nemen om te bezemen en inplaats daarvan moest stofzuigen. Zeg daarom nee tegen de stofzuiger en help onze planneet.

 

en verzoeken

Ik vraag niet veel om u, alleen om uw stofzuiger te vervangen door een bezem en hier onder te tekenen zodat dit probleem serieus besproken kan worden. Met vriendelijke dank, de anti-stofzuigers organisatie.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Europees Parlement 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
zeevarkentje123 TwistPlays_XD 
Organisatie:
De anti-stofzuigers organisatie 

Geschiedenis

Ondertekeningen