U, de petitionaris

Weg met de film Cuties

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Netflix heeft met Cuties een film voor pedofielen gelanceerd. Seksueel getinte scènes met 11 jarigen, waarbij de camera meerendeel inzoomt op bepaalde lichaamsdelen, zijn overduidelijk toon zettend. Met deze petitie willen we Netflix een signaal geven dat dit niet geaccepteerd wordt!!

Petitie

Wij

Netflix gebruikers die tevreden zijn met de dienst, maar wel een grens willen aangeven.

 

constateren

De content in de film normaliseert en provoceert sexualisering van kinderen. Sexueel getinte dans, kleren en scènes zoals; kleren uittrekken om iets te krijgen of het fotograferen van bloot om vervolgens te delen met de bijbehorende close ups, horen niet bij een leeftijd van 11 jaar.

 

en verzoeken

Wij vragen Netflix om het verwijderen van de film Cuties en niet meer zulk materiaal te steunen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Chantal Spacht 

Geschiedenis

Ondertekeningen