U, de petitionaris
Images %289%29

Weg met Arriva uit Tilburg

31 ondertekeningen

Arriva is mismanagement. Niet rijdende of aankomende bussen in Tilburg. Passagiers moeten uren op bussen wachten in Tilburg. Dit levert enorme stress en ongemakken bij inwoners /passagiers van Tilburg. Arriva heeft zijn zaken niet op orde. Anno 2022 kunnen we niet trots zijn op dienstverlening door Arriva.

Als Arriva personeelstekort heeft en/of bussen die defect zijn is de passagier hier de dupe van in Tilburg. Arriva moet zijn reisplanning, zijn buschauffeurs inclusief reistijden eens doornemen.

De Gemeente Tilburg en of Provincie Noord Brabant moet de vergunning van Arriva per direct intrekken en niet laat doorlopen tot 2023-2024.

Het loopt de spuigaten uit in Tilburg met Arriva's mismanagement.

Petitie

Wij

passagiers

 

constateren

Dat Arriva mismanagement is met enorme tekortkomingen in het interne beleid met gevolgen voor de passagiers:

  • niet opkomende buslijnen
  • te laat vertrekkende buslijnen
  • Buslijnen die uitvallen
  • uren wachtende passagiers op haltes.
  • passagiers kunnen belangrijke afspraken (ziekenhuis) niet bereiken .

 

en verzoeken

per direct het contract met Arriva dat tot 2023-2024 loopt stoppen. Laat een deugdelijke betrouwbare goede busmaatschappij dienstverlening bieden in Tilburg, zoals vroeger BBA deed.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Brabant 
Petitieloket:
Petitionaris:
Selime 

Geschiedenis

Ondertekeningen