You, the petitioner
10980702 339289189603939 8529053758308659052 n

Weg met Ajbali

214 signatures

Naar aanleiding van de recente domme en racistische uitspraken van Driss Ajbali, lid van CCME, willen wij zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om te overhandigen aan de ambassadeur van het Koninkrijk Marokko in Nederland. Wij eisen onmiddellijke ontheffing van Ajbali uit zijn functie!

Petition

We

Bewuste Imazighen in Nederland en België

 

establish that:

In een video spreekt Ajbali over ongeletterde Riffijnen. Ook vond dit lid van de organisatie die de belangen van alle Marokkanen in het buitenland hoort te behartigen, dat de Nederlandse Imazighen de Islam niet kennen omdat zij slechts Nederlands en het Tamazight kunnen spreken. Met andere woorden: je bent geen echte moslim als je geen Frans of Arabisch beheerst. Hier is sprake van duidelijke discriminatie en dat pikken de Imazighen in Nederland niet!

 

and request

U begrijpt dat de Marokkaanse Nederlanders u, als vertegenwoordiger van de Marokkaanse overheid, met klem vragen om afstand te nemen van deze uitspraken. Voorts verzoeken wij u onze stem over te brengen aan de verantwoordelijke personen in Marokko. Deze stem is:

“Wij eisen onmiddelijke ontheffing van deze persoon in kwestie uit zijn functie”.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
ambassadeur 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-06 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Imazighen Nederland 
Organisation:
initiatiefgroep 'weg met Ajbali' 
Website:


History

Signatures