U, de petitionaris
April2018

Wateroverlast Kollenberg, Sittard

110 ondertekeningen

Het Wijkplatformklp (Kollenberg, Leijenbroek, Park) in Sittard-Geleen vraagt, namens de bewoners, aan de gemeente om in 2020 te helpen bij het treffen van maatregelen, in overleg met de bewoners, tegen het ontstaan en de gevolgen van de wateroverlast in dit gebied.

Petitie

Wij

bewoners van de wijken Kollenberg, Leijenbroek en het Park in Sittard-Geleen

 

constateren

dat wij wateroverlast hebben bij forse regenval, zoals bijvoorbeeld in april 2018 en dat wij bespaard wensen te blijven van nog meer overlast, omdat de weersdeskundigen, door de klimaatverandering, nog meer en nog zwaardere buien voorspellen

 

en verzoeken

de gemeente Sittard-Geleen, bij monde van wethouder Leon Geilen, de oorzaken, de gevolgen en de maatregelen tegen de gevolgen van de wateroverlast, in 2020 te onderzoeken en te komen tot werkzaamheden, indien nodig, samen met bewoners, ter voorkoming en/of beperking van de wateroverlast en de schade die hieruit voort zal vloeien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Sittard-Geleen 
Petitieloket:
Einddatum:
18-01-2020 
Petitionaris:
Leo Vossen 
Organisatie:
WijkplatformKLP (Kollenberg, Leijenbroek en Park) 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen