U, de petitionaris
Waterland schoon 2

Milieustraat Waterland samen met Purmerend

530 ondertekeningen

De gemeente Waterland is bezig met de voorbereidingen voor de bouw van een milieustraat in Katwoude. Terwijl op zeven minuten rijden van de geplande locatie in 2023 een grotere, beter ingerichte en duurzame milieustraat neergezet wordt in Purmerend. Wij vinden dat zonde - vandaar deze petitie!

Petitie

Wij

Burgers van Waterland en kernraden van Broek in Waterland, Uitdam, Ilpendam, Katwoude en Watergang

 

constateren

  • Dat de gemeente Waterland plant om een nieuwe milieustraat aan de Hoogedijk in Katwoude aan te leggen, met een investering van 3 miljoen euro.

  • Terwijl 7 minuten rijden verderop in 2023 een grotere, beter ingerichte en duurzame milieustraat komt in Purmerend, met ruimere openingstijden en circulaire afvalverwerking. Een investering van 16 miljoen euro.

  • Alle Waterlanders kunnen er gebruik van maken, zonder veel meer te betalen dan we nu doen.

 

en verzoeken

  • af te zien van de planning van een eigen milieustraat en er alles aan te doen om een optimale samenwerking met Purmerend aan te gaan.

  • Zodat voor alle Waterlanders de beste, meest beschikbare en duurzame oplossing voor ons afval beschikbaar wordt.

  • En zodat ze de tijd en het geld voor de Waterlandse milieustraat kunnen investeren in zaken die meer aandacht verdienen. Zoals huisvesting, scholen of zorg.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Waterland 
Petitieloket:
Einddatum:
23-05-2022 
Petitionaris:
Rein Hintzen 
Organisatie:
Actiegroep Waterland Schoon en Betaalbaar! 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen