U, de petitionaris
20200619 092431

Warmond wil een veilige en groene schoolomgeving en Herenweg

185 ondertekeningen

Groot Seminarie in Warmond wordt herontwikkeld. Onderdeel van het plan is het creëren van parkeerplaatsen op/tussen de Bisschopslaan en Seminarielaan. Wij maken daar bezwaar tegen vanwege verkeers(on)veiligheid en belang van groen! Ook willen wij spoedige herinrichting Herenweg conform afspraak!

Petitie

Wij

Ouders en/of verzorgers van (en mede namens) kinderen in Warmond

 

constateren

  • Groot Seminarie in Warmond wordt herontwikkeld.
  • Onderdeel van het plan is het creëren van parkeerplaatsen op/tussen de Bisschopslaan en Seminarielaan.
  • Dit vergroot de verkeersonveiligheid
  • Dit verslechtert onze parkeerbehoefte
  • Groen in de omgeving van school en kinderopvang is van groot belang en dit
  • Urgent is nu een spoedige herinrichting van de Herenweg conform afspraak (na jaren wikken en wegen en burgerparticipatie is uitstel onacceptabel).

 

en verzoeken

dat de gemeente Teylingen zorgvuldig en expliciet de belangen van ouders en kinderen in Warmond - die dagelijks verkeersdeelnemers zijn rondom Groot Seminarie en op Herenweg - meeweegt en benoemt in haar beslissingen. Verkeersveiligheid, herinrichting Herenweg en groene (school)omgeving zijn essentieel! Parkeerhavens op/tussen Bisschops- en Seminarielaan passen er niet bij! Wij verwijzen naar onze brief aan de gemeente Teylingen d.d. 1 juli 2020.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Teylingen 
Petitieloket:
Einddatum:
14-07-2020 
Petitionaris:
Ilona Hüppler 
Organisatie:
Oudervereniging bs De Buitenplaats 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bezoek aan wethouder

Beste ondertekenaars,

Maandagmiddag 13 juli zullen verschillende Warmondse initiatieven rondom de zorgen over het Groot Seminarie project aan wethouder Volten worden gepresenteerd: twee petities (samen 800+ handtekeningen) een huis-aan-huis verspreide flyer en een posteractie.

Ook de Oudervereniging is daarbij vertegenwoordigd om (de handtekeningen uit) deze petitie aan de wethouder te overhandigen.

+Lees meer...

We onderstrepen richting haar het belang van verkeersveiligheid, parkeerproblematiek & groen rondom Groot Seminarie en op de Herenweg tav kinderen. En vragen met de andere initiatiefnemers (van de andere petitie, Vereniging Betrokken Teylingers enWarmelda) de juiste acties vanuit de gemeente.

We houden jullie op de hoogte van het verdere vervolg!

Namens de Oudervereniging, Ilona Hüppler

12-07-2020