U, de petitionaris
Vvd crimineel

VVD bestempelen als criminele organisatie

392 ondertekeningen

De VVD drukt zaken door die te maken hebben met corruptie en bedrijfsleven. Teken voor een parlementaire enquête en het verbieden van de VVD als criminele organisatie.

Petitie

Wij

Burgers van Nederland zijn de witte boorden criminaliteit zat, en willen dit bestrijden

 

constateren

Dat er meerdere personen die leiding geven aan het land en hun macht gunnen aan het bedrijfsleven en zo geld genereren dat voor andere doeleinden bestemd is. Hierdoor ontstaat onvrede. Deze bevoordeling van individuen voegt niets toe aan de maatschappij. Zij zitten in op geldelijk gewin. Een parlementaire enquête is gewenst om malversaties en belangenverstrengeling bloot te leggen in de trias politica.

 

en verzoeken

  • Een justitieel onderzoek naar de machtsstructuur van de VVD met daaruit volgend een parlementaire enquête die ertoe zal leiden dat de VVD als criminele organisatie bestempeld wordt.

  • Het ontrafelen van de macht van het bedrijfsleven op de politiek en de daarmee samenhangende belangverstrengelingen en lobby. Dit om de democratie, de trias politica en de maatschappij als eenheid te herstellen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
14-09-2016 
Petitionaris:
Dr.Snuggles 
Organisatie:
urubin.com 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen