U, de petitionaris

Vuurwerkverbod in woonwijken/of tijd van afsteken aan banden leggen in Zevenaar

11 ondertekeningen

Een vuurwerkverbod in de woonwijken! Het geeft zo veel overlast voor mens en dier. Het is pure terreur met al dat zware geschut.

Petitie

Wij

Inwoners van Zevenaar.

 

constateren

  • Dat het vuurwerk ieder jaar meer/zwaarder/langduriger wordt en dat dit voor veel overlast zorgt, voor zowel mens als dier.

  • Honden kunnen niet meer uitgelaten worden en je woonwijk lijkt meer op een oorlogsgebied!

  • Dit heeft toch werkelijk niets meer met een feestelijke jaarwisseling te maken. Je krijgt eerder het gevoel dat er overal om je heen bommen ontploffen!

 

en verzoeken

  • Dat hier iets aan gedaan gaat worden in Zevenaar. Het zou fantastisch zijn als er (zoals in veel steden in het buitenland) een door de gemeente georganiseerde vuurwerkshow komt op een daarvoor aangewezen veilige plek.

  • Als die mogelijkheid er niet zou zijn, dan zal er toch echt opgetreden moeten worden wat betreft de tijden van het afsteken van vuurwerk. Het moet niet als normaal gezien gaan worden dat dit de hele dag/avond duurt!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zevenaar 
Petitieloket:
Einddatum:
02-04-2018 
Petitionaris:
Ingrid van Gent 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen