You, the petitioner

Vuurwerkverbod in woonwijken/of tijd van afsteken aan banden leggen in Zevenaar

11 signatures

Een vuurwerkverbod in de woonwijken! Het geeft zo veel overlast voor mens en dier. Het is pure terreur met al dat zware geschut.

Petition

We

Inwoners van Zevenaar.

 

observe

  • Dat het vuurwerk ieder jaar meer/zwaarder/langduriger wordt en dat dit voor veel overlast zorgt, voor zowel mens als dier.

  • Honden kunnen niet meer uitgelaten worden en je woonwijk lijkt meer op een oorlogsgebied!

  • Dit heeft toch werkelijk niets meer met een feestelijke jaarwisseling te maken. Je krijgt eerder het gevoel dat er overal om je heen bommen ontploffen!

 

and request

  • Dat hier iets aan gedaan gaat worden in Zevenaar. Het zou fantastisch zijn als er (zoals in veel steden in het buitenland) een door de gemeente georganiseerde vuurwerkshow komt op een daarvoor aangewezen veilige plek.

  • Als die mogelijkheid er niet zou zijn, dan zal er toch echt opgetreden moeten worden wat betreft de tijden van het afsteken van vuurwerk. Het moet niet als normaal gezien gaan worden dat dit de hele dag/avond duurt!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zevenaar 
Petition desk:
Closing date:
2018-04-02 
Lead petitioner:
Ingrid van Gent 
Website:

History

Signatures