U, de petitionaris

Vuurwerkverbod Almere

37 ondertekeningen

Tijd om af te rekenen met de groeiende overlast van vuurwerk, al dagen zitten we weer in de knallen, de tientallen gewonden ieder jaar en alle ongewenste bijkomende zaken als gestreste huisdieren en ouderen maar ook de enorme puinhopen die niemand opruimt zijn achterhaald!

Petitie

Wij

De bewoners/inwoners van Almere

 

constateren

Dat het afsteken van vuurwerk achterhaald is en de oorzaak van vele gewonden, branden, gestresste huisdieren en andere overlast die inmiddels ook de spuigaten uitloopt.

Dat de bijkomende kosten voor de gemeenschap ( als opruimen ) niet afwegen tegen de (1 op de 10) mensen die vuurwerk willen afsteken.

 

en verzoeken

De gemeente een algeheel verbod op vuurwerk af te kondigen en een centraal professioneel vuurwerk te organiseren, rekening houdend met het milieu, rond om de stadskern (weer water?) waar mensen desnoods middels gratis openbaar vervoer eens per jaar van kunnen genieten zodat de rest van de Almeerders niet langer slachtoffer is van overlast en er niet langer gestresste huisdieren zijn en/ of onnodig doden en gewonden vallen door vuurwerk.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
26-03-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Wilfred Bindervoet 

Geschiedenis

Ondertekeningen