You, the petitioner

Vuurwerkverbod Almere

37 signatures

Tijd om af te rekenen met de groeiende overlast van vuurwerk, al dagen zitten we weer in de knallen, de tientallen gewonden ieder jaar en alle ongewenste bijkomende zaken als gestreste huisdieren en ouderen maar ook de enorme puinhopen die niemand opruimt zijn achterhaalt!

Petition

We

De bewoners / inwoners van Almere

 

establish that:

Dat het afsteken van vuurwerk achterhaalt is en de oorzaak van vele gewonden, branden, gestreste huisdieren en andere overlast die inmiddels ook de spuigaten uitloopt en dat de bijkomende kosten voor de gemeenschap ( als opruimen ) niet afwegen tegen de ( 1 op de 10 ) mensen die vuurwerk willen afsteken!

 

and request

De gemeente een algeheel verbod op vuurwerk af te kondigen en een centraal professioneel vuurwerk te organiseren, rekening houdend met het milieu, rond om de stadskern ( weer water ? ) waar mensen desnoods middels gratis openbaar vervoer eens per jaar van kunnen genieten zodat de rest van de Almeerders niet langer slachtoffer is van overlast en er niet langer gestreste huisdieren zijn en/ of onnodig doden en gewonden vallen door vuurwerk!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2016-03-26 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Wilfred Bindervoet 

History

Signatures