You, the petitioner
Vuurtorendickteskesite

Vuurtorenlicht Scheveningen moet weer schijnen

921 signatures

Het vuurtorenlicht van Scheveningen schijnt niet meer over het dorp. Dit vanwege klachten van flatbewoners. Maar het licht hoort bij haven en dorp en moet weer terug.

Alleen als u in Den Haag woont en ouder bent dan 14 jaar is uw ondersteuningsverklaring geldig. Daarom moet u uw volledige adres (straat, huisnummer en postcode) en uw geboortedatum invullen. Dit kunt u pas invullen nadat u de e-mail heeft ontvangen om uw ondertekening te bevestigen. Heeft u die e-mail gemist, ga naar 'petities.nl/help/algemeen' en vul onderaan uw e-mailadres opnieuw in.

Petition

We

Joke-Damen den dulk & Jan Brand

 

observe

Bij een kustdorp hoort een vuurtorenlicht. Het hoort bij de cultuur en identiteit. Daarom willen wij het terug. Het mag niet zo zijn dat vanwege nieuwe ontwikkelingen zoals flats e.d cultuur en identiteit verloren gaan. Nieuwe bewoners of nieuwe belangen dienen een cultuur en identiteit te adopteren en aan te leren opdat begrip en cohesie onstaat en cultuur en identiteit behouden blijft voor de toekomst.

 

and request

Het verzoek is de gordijnen aan de achterkant van de vuurtoren te verwijderen en het licht weer te laten schijnen over dorp. Daarnaast moeten middelen en mogelijkheden onderzocht worden hoe eventuele overlast geminimaliseerd kunnen worden. Dit zien wij als een taak van de overheid samen met bewoners te doen.

Sign this petition

 

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
26-10-2016 
Status:
Signable 
Lead petitioner:
Jan Brand en Joke Damen-den Dulk 
Website:

History

Signatures

peter steeman
amsterdam
4 months
Yvette Zindel
Den Haag
10 months
Tom van den born
Den Haag
Z
11 months
Anonymous
11 months
Anonymous
11 months
Chantal van Baaren
Scheveningen
11 months
Gerda van egmond
Scheveningen
KANTOOR MEDEWERKSTER
11 months
Marian 't Jong
Scheveningen
11 months
Anonymous
11 months
Arie de Niet
Scheveningen
11 months
Marc Le Roi
Scheveningen
11 months
Wendy zoutenbier
Scheveningen
11 months

Updates

No news about this petition yet.