U, de petitionaris

Vuurkorfverbod en geen open vuur in tuinen

19 ondertekeningen

Vuurkorven en open vuur moeten verboden worden in tuinen en leefgebieden in alle gemeentes van Nederland. Mensen met luchtwegaandoeningen zoals astma, c.o.p.d. en alle andere luchtwegproblemen hebben recht op schone lucht die niet vervuild wordt door buren, overburen e.d. omdat zij het leuk vinden om te stoken!

Petitie

Wij

Longpatiƫnten, mensen met luchtwegproblemen, en ieder ander die last heeft van VIEZE BRANDLUCHT, roetdeeltjes, en zeer ongezonde lucht en waarin niet normaal in geleefd kan worden en waarvan de volksgezondheid sterk word aangetast

 

constateren

  • Vuurkorven en allesbranders in tuinen worden met genot gestookt
  • Dit veroorzaakt zeer ernstige vervuiling van de toch al schaarse schone lucht
  • Mensen kunnen de ramen niet meer open laten staan
  • In de eigen tuin is het niet om uit te houden
  • Schandalig in deze tijd, waarin sigarettenrook wel verboden is!

 

en verzoeken

Verbod van open vuur in tuinen en open lucht, ook vuurkorven, de allesbrander, kortom alles wat de buitenlucht vervuilt, moet worden verboden!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
10-12-2020 
Petitionaris:
M.B.M Schuurmans 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nederland Vuurkorfvrij!

We leven in deze democratie waar we recht hebben op schone lucht, en de vrijheid om in eigen huis en tuin te wonen zonder gevaar voor onze gezondheid , als dit ons word ontnomen door buren die het leuk vinden om een vuurkorf te stoken, word ons leven en ons leefklimaat ernstig bedreigd KOM IN OPSTAND HIER TEGEN!.

10-09-2020