U, de petitionaris
Vrije geluiden logo

Vrije Geluiden (VPRO) moet blijven

5.025 ondertekeningen

VPRO wil met ingang van 2020 met het tv- en radioprogramma Vrije Geluiden stoppen. Dat heeft de omroep op 1 juli 2019 bekendgemaakt. Wij willen dat dit unieke programma dat een podium biedt voor allerlei soorten muziek, van klassiek tot jazz, wereldmuziek en pop zelfstandig blijft bestaan.

Petitie

Wij

VPRO-leden, muziekliefhebbers, muzikanten, musici, orkest- en bandleden en luisteraars

 

constateren

  • dat het VPRO-programma Vrije Geluiden op de zondagmorgen volstrekt uniek is en een podium biedt aan velerlei soorten muziek, van klassiek tot jazz, wereldmuziek en pop.

  • De door de VPRO voorgestelde integratie in een meer algemeen programma op de zaterdagavond gericht op het gebied van boeken, films, muziek en andere kunstvormen, zal het specifieke karakter van Vrije Geluiden doen verdwijnen en het muzikale aanbod sterk reduceren.

 

en verzoeken

dat Vrije Geluiden als zelfstandig programma op de zondagmorgen blijft bestaan, zodat er een podium blijft voor bekende en onbekende musici van over de hele wereld waar ontzettend veel muziekliefhebbers van genieten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Petitionaris:
Ton Haagen 

Geschiedenis

Ondertekeningen