You, the petitioner
85ec67c6 4f3d 4a68 a95b 84cea673d636

Voorrangsweg Beethovenlaan-Dreef in de Hornmeer

272 signatures

Het kruispunt Beethovenlaan / Gluckstraat / Dreef in de Hornmeer is een gevaarlijk en onduidelijk kruispunt. Nu er veel meer kinderen deze route moeten fietsen vanwege de nieuwe school aan de Dreef is een duidelijkere maar vooral veiligere situatie gewenst.

Petition

We

Ouders van kinderen woonachtig of sportend in de Hornmeer die een veilige fietsroute willen.

 

observe

  • Een onduidelijke verkeerssituatie bij de kruising Beethovenlaan / Gluckstraat / Dreef. De schuine streep suggereert iets maar wat is onduidelijk.
  • Er is geen veilige fietsroute voor jonge kinderen.

 

and request

We verzoeken de Gemeente Aalsmeer een veilige situatie te creëren op dit kruispunt. Een veilige situatie is bijvoorbeeld de Beethovenlaan naar de Dreef als voorrangsweg te maken met haaientanden bij de Gluckstraat en het laatste deel van de Beethovenlaan (ten hoogte van Ons Tweede thuis).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Aalsmeer 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-16 
Lead petitioner:
Minke de Jager  
Website:

History

Signatures

Updates

Update

Inmiddels is de petitie door meer dan 260 mensen ondertekend en pikt de media het op. Eerder stond het al op Aalsmeer.nu en Radio Aalsmeer.

+Read more...

Vandaag is er een item opgenomen door NH Nieuws. Zij hebben ook contact opgenomen met de gemeente en die heeft hem toegezegd het kruispunt binnenkort onder de loep te nemen.

Iedereen bedankt voor het ondertekenen en het verspreiden van de petitie!

Zie:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/254891/minke-start-petitie-om-kruispunt-bij-school-veiliger-te-maken-het-is-gewoon-niet-veilig

https://radioaalsmeer.nl/2019/10/petitie-voor-veiliger-kruispunt-hornmeer/

https://www.aalsmeervandaag.nl/nieuws/Algemeen/ouders-in-actie-voor-veiliger-oversteek-beethovenlaan

2019-10-16