You, the petitioner
24 1 46098613 c7a3 4e67 b7ca 69fa7a9293dc 530x

Voorkom dat daders terugkeren in de provincie van hun plaats delict

966 signatures

Veroordeelde daders mogen niet meer terugkeren naar de provincie van hun plaats delict, zodat nabestaanden en betrokkenen de daders niet meer makkelijk tegen kunnen komen.

Petition

We

nabestaanden, slachtoffers en medestanders

 

observe

  • nabestaanden willen niet dat ze bang hoeven te zijn om oog in oog komen te staan met de daders die hun geliefden wat hebben aangedaan.

  • dat veroordeelde daders na vrijlating nooit meer terug mogen keren naar de provincie waar het delict heeft plaats gevonden.

  • voor de slachtoffers en de nabestaanden is het pijnlijk de daders te zien en opnieuw geconfronteerd te worden met wat er is gebeurd.

  • daders kiezen voor hun daad en slachtoffers en nabestaanden niet. Hun strijd erna is al zwaar genoeg .

 

and request

nabestaanden en slachtoffers zorgeloos over straat te laten gaan zonder steeds bang te hoeven zijn om de daders tegen te komen: voorkom dat daders terugkeren in de provincie van hun plaats delict.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2022-04-25 
Lead petitioner:
Mariet Bosch 

History

Signatures