U, de petitionaris

Voor vrije keuze gezondheidsmaatregelen en einde covid-gedragsexperimenten

20 ondertekeningen

In Rotterdam en Amsterdam zou drie weken lang een experiment worden gedaan met een mondkapjesplicht voor supermarkt personeel, maar we zijn al in week zes! Wanneer eindigt dit massapsychologisch experiment? Laten we de menselijkheid en vrijheid verdampen waar we bij staan?

Petitie

Wij

winkel- en supermarktmedewerkers, personeel in het openbaar vervoer, bezorgde burgers en ondernemers

 

constateren

  • Dat de -grondwettelijke en natuurwettelijke- vrijheid van burgers en ondernemers is gestolen, het recht op vrij ademen, bewegen, samenkomen, handen schudden, informeren en in verbinding te leven.

  • Het inmiddels glashelder is dat het medicijn (een sloophamer!) erger is dan de kwaal. De samenleving verandert in een langs-elkaar-heen-leving, in een openluchtlab waar virofobie viraal gaat.

  • Het gedragsexperiment ver voorbij de T.H.T. is!

 

en verzoeken

Een zo spoedig mogelijk einde aan de covid-maatregelen, mondkapjesplicht en gedragsexperimenten.

We tekenen voor de vrijheid om op natuurlijke wijze in en uit te ademen tijdens het werk, in de publieke ruimte en thuis. Voor de vrijheid om zelf te bepalen welke maatregelen te nemen om de gezondheid te bewaken en bevorderen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
02-02-2021 
Petitionaris:
Patrick van Uffelen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen