You, the petitioner

Voor het behouden van het gekraakte pand aan de Ged. Oude Gracht 24, Haarlem

De pand aan de Ged.Oude Gracht 24, die door de gemeente Haarlem bijna 5 jaar leeg heeft gestaan, was op 23 Maart 2009 gekraakt en veel culturele en sociale activiteiten hebben plaats gevonden. Nu moeten de bewoners vertrekken. Wij proberen met rechtzaken en deze petitie te bereiken dat culturele plekken als deze blijven!

Petition

We

Gedempte Oude Gracht 24

 

observe

Om de culturele en sociale activiteiten te behouden, zijn de bewoners zelfs naar de gem. Haarlem toe gestapt, om een huur contract aan te gaan. Maar dat werd keer op keer afgewezen. Nu, na een jaar en half, hebben de bewoners te horen gekregen dat ze moeten vertrekken binnen een korte tijdbestek, omdat het pand verhuurt zou gaan worden. Help ons om een akkoord sluiten met de gem. Haarlem te bereiken dat culturel plekken als deze blijven!

 

and request

Zins het pand gekraakt was werd het niet alleen voor woonruimte benutigt maar er word ruimte gegeven aan kunstenaars om hun creativiteit uit te leven bij kunst exposities, er word eetcafe eens in de week gehouden, theater cursusen,etc. Een plek open voor iedereen met de wens om hun eigen talent te laten zien of breng een nieuw idee. Alle activiteiten worden uitgevoerd onder volledig gespecificeerd vrij om iedereen de kans geven om deel te nemen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Haarlem 
Petition desk:
Closing date:
2011-01-31 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Aza Hammerman 

History

Signatures