You, the petitioner

Voor het behoud van de Luchthaven Twente

2,421 signatures

Al jaren staat de luchthaven onder vuur. Sluiting dreigt, maar er zijn genoeg voorstanders die het vliegveld open willen houden. Ons standpunt is, dat het vliegveld goed voor de economie is en de overlast gering is.

Petition

We

Wij zijn enthousiaste burgers en willen ons laten horen. Het zijn niet alleen de hoge mensen die voor het vliegveld zijn. De burgers die voorstander zijn worden niet gehoord. Mede daarom, hebben we de hyves http://ehtw-airport.hyves.nl opgericht.

 

observe

De tegenstanders worden veel meer in de media gebracht en daarom lijkt het dat er veel meer tegenstanders zijn. De geluidshinder wordt overdreven en valt reuze mee. De gevechtsvliegtuigen blijven nu weg en het blijft bij passagiersvliegtuigen die steeds stiller worden

 

and request

Ons doel is om de luchthaven open te houden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2009-12-16 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Ken 
Organisation:
Voorstanders luchthaven Twente 
Website:

History

Signatures

Updates

Nieuwe petitie

Na het succes van deze petitie, is er een nieuwe gelijke petitie ontstaan. Deze keer op langere termijn, om hopelijk meer dan 15.000 ondertekeningen te krijgen. www.vliegveld-JA.tk en breng ook uw stem uit.Dankuwel.

+Read more...

:-)

2010-03-12

Provincie lijkt tegen

Woensdag 16 December, lijkt de provincie tegen het behoud van de luchthaven te zijn. Elk staadslid heeft een brief over onze petitie op zijn tafel gekregenBest jammer, dat uit telling is toch gebleken dat de meeste burgers van Twente juist voor de luchthaven zijn.

+Read more...

Heel opmerkelijk was, dat tijdens het debat vooral tegenstanders aanwezig waren, met hun spandoeken. Heel jammer, dat de provincie dit zo besloten is en hoe wij voorstanders hier verandering in willen proberen te brengen weten we nog niet.

Centrale link overzicht projecten en pers
2009-12-17