U, de petitionaris
Meisje

Voor een open samenleving, zonder test- en vaccinatiedwang

153.444 ondertekeningen

Wij willen een open en vrije samenleving, waarin iedere burger vrij is om te gaan en te staan waar hij wil. Stop de test- en vaccinatiedwang voor openbaar vervoer, horeca, theaters, kerken, concertzalen en samenkomsten.

Petitie

Wij

zijn voor een open samenleving, zonder test- en vaccinatiedwang.

 

constateren

  • Een medisch paspoort of een negatieve coronatest als toegangsbewijs schendt het recht op onze privacy en zorgt voor een gedwongen, permanente medicalisering van gezonde mensen.
  • Het is onderdeel van een alsmaar toenemende controle vanuit de overheid.
  • De vaccinatiestrategie wordt momenteel in rap tempo uitgerold.

 

en verzoeken

de Nederlandse regering zich te houden aan de menswaardige resolutie van de Raad van Europa en de invoering van een medisch paspoort als toegangsbewijs af te wijzen en te verbieden!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
11-05-2021 
Petitionaris:
Bas Filippini 
Organisatie:
Partij Vrij en Sociaal Nederland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

150.000 ondertekeningen!

Dank voor jullie steun! 11 mei om 13.00 uur zal Bas Filippini van Vrij en Sociaal Nederland de petitie met alle ondertekeningn aan de Tweede Kamer aanbieden.

Kijk ook s.v.p.

+Lees meer...

op de website van onze beweging voor verdere ondersteuningsmogelijkheden: https://vrijensociaalnederland.nl

27-04-2021

100.000 ondertekeningen !!

Wat een fantastische mijlpaal, 100.000 ondertekeningen! Met nog een week te gaan, op naar de 110! De petitie zal met alle ondertekeningen aan de tweede Kamer worden aangeboden. Ook daarna zal Vrij en Sociaal Nederland zich inzetten om vaccineren vrijwillig te laten zijn.

+Lees meer...

Niet vaccineren mag geen nadelige gevolgen hebben. Als het klopt dat een vaccin beschermt heeft de gevaccineerde medeburger niets te vrezen!

21-03-2021

De Corona-paal, in 1 minuut het juiste perspectief, met Bas Filippini van Vrij en Sociaal Nederland.

Beste ondertekenaar van de petitie,

Op 22 februari hebben wij de petitie "Voor een open samenleving geen vaccinatiebewijs als toegangsbewijs" gestart. Deze petitie is nu meer dan 93.000 keer getekend.

+Lees meer...

Dat kan alleen gebeuren mede door jouw ondertekening. We gaan nu op weg naar de 100.000 ondertekeningen. Het is duidelijk dat deze petitie staat als een paal. Daarover laten we je graag ook onze video over een paal waarin we ook duidelijk maken waarom we geen test- en/of vaccinatiepaspoort als toegangsbewijs voor onze samenleving. Om naar de 100.000 ondertekeningen te gaan vragen we je, om dit mailtje te delen en mensen uit te nodigen ook de petitie te ondertekenen. https://youtu.be/WFHU6JFidlE

We gaan er vanuit dat we eind april/ begin mei de petitie aan de nieuwe Tweede Kamerleden kunnen overhandigen.

Met vriendelijke groet,

Bas Filippini

petitionaris

15-03-2021