You, the petitioner
Blaricum beach terras

Voor Blaricum Beach en het omliggende strand

3,248 signatures

Wij van Blaricum Beach denken dat wij voorzien in een behoefte. De "Vrienden van het Gooi" denken dat dat niet zo is. Door middel van deze petitie willen wij duidelijk maken dat veel mensen plezier hebben op het mooi opgeknapte strand van Blaricum en de bouw van de strandtent Blaricum Beach.

Petition

We

Wij bewoners van Blaricum en omgeving. Van baby tot peuter, kleuter, jeugd, tieners, (jong)volwassenen, (jonge)ouders, opa's en oma's en andere ouderen.

 

observe

  • Er is bezwaar ingediend tegen de bouw van Blaricum Beach en het mooi opgeknapte strand omdat dit de natuur geen goed zou doen.

  • Maar de gemeente heeft er juist voor gezorgd dat het er beter en mooier op is geworden.

  • De strandtent Blaricum Beach voorziet ook in een enorme behoefte van alle bewoners van Blaricum en omgeving. En juist hierdoor is het schoner/mooier/beter/veiliger geworden.

 

and request

De gemeente het Blaricumse strand te blijven steunen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Blaricum 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-09 
Lead petitioner:
Marita Steenbeek 
Organisation:
Blaricum Beach 
Website:

History

Signatures