U, de petitionaris
Andere tijden

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


De NPO, gerepresenteerd door netmanager Gijs van Beuzekom en voorzitter Shula Rijxman, hebben besloten om het programma Andere Tijden weg te bezuinigen. Deze historische vergissing willen wij voorkomen door te laten zien hoe belangrijk en gewaardeerd dit programma is binnen het publieke bestel.

Petitie

Wij

liefhebbers, kijkers en gebruikers van het programma Andere Tijden,

 

constateren dat:

dat de NPO heeft besloten om het programma Andere Tijden weg te bezuinigen, terwijl: 1. Andere Tijden zeer hoog wordt gewaardeerd, 2. Andere Tijden het énige vaste historische programma op de publieke omroep is, 3. Andere Tijden de educatieve en informerende kerndoelstelling van de NPO belichaamt 4. Andere Tijden veel wordt gebruikt in het onderwijs en 5. Andere Tijden voorziet in het ontwikkelen van historisch besef

 

en verzoeken

tot het behouden van Andere Tijden binnen de programmering van de NPO

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
04-08-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Veerle van Wijk 

Geschiedenis

Ondertekeningen