You, the petitioner

Volunteermatch dient Noodzakelijk Online toe te laten

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn (in dit geval, geen hosting bij Google). De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Volunteermatch hanteert een verkeerd aanmeld beleid omtrent de specifieke criteria dat de website per sé in het engels moet.

Onderdeel van deze video: https://youtu.be/3qi86nPq1E4

Petition

We

pioneers in & van sociale ondernemingen, stichtingen, verenigingen wereldwijd

 

observe

Volunteermatch de criteria hanteert dat de website per sé in het Engels moet terwijl aangegeven is dat dit voor Google Sites gebruikers technisch niet mogelijk is als ze al hun moedertaal dienen te gebruiken.

 

and request

Dat Volunteermatch Noodzakelijk Online alsnog toelaat omdat het onredelijk is dat volunteermatch de criteria hanteert om websites in het Engels te hebben terwijl dit voor Google Sites gebruikers technisch onmogelijk is.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
welzijnsorganisatie 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Robert Velhorst 
Organisation:
Noodzakelijk Online 

History

Signatures